Uitzicht vanaf de Rembrandttoren

2005: Uitzicht vanaf de Rembrandttoren

In 2005 had ik nog wel eens échte persconferenties. Ik bedoel persconferenties waar je naartoe moest en niet – zoals tegenwoordig – je alleen virtueel naartoe moet. Deze vond plaats bovenin de Rembrandttoren. Wie of wat of waarover de persconferentie ging: geen idee meer, maar ik heb nog wel de foto’s. Uit het raam geschoten, richting de binnenstad. Mooie uitzichten vanaf de Rembrandttoren.

Oude foto’s – opnieuw bewerkt

Dit is een nieuwe rubriek op mijn blog: Oude foto’s opnieuw bewerkt. Ik fotografeer sinds 2004 digitaal. In mijn Lightroom-catalogus staan inmiddels zo’n 350.000 foto’s. Niet allemaal even leuk of mooi. Ik blader door mijn archief en bekijk welke foto’s ik nog mooi/leuk/interessant vind. Die bewerk ik opnieuw in Lightroom met mijn huidige kennis en kunde en met mijn huidige ‘smaak’. Ik ga de resultaten regelmatig op mijn blog zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.