Kussen, knuffelen, vastpakken of optillen… Niks van dat alles

Kussen, knuffelen, vastpakken of optillen. Het zat er vanmiddag allemaal niet in. Linda was jarig en Lisa en de jongens kwamen langs. Tiago vijf jaar, die weet dat je niet kunt knuffelen. Liam, één jaar, die heeft daar geen idee van.

Taart en Tiago…

Maar ze kwamen vanmiddag verjaardag vieren. Afstand anderhalve meter? Dat is moeilijk met kleine kinderen. Tiago weet het wel, maar wil toch graag dichterbij. Kietelen onder het dekbed, dat gaat dan nog wel. Liam, die aan mijn broek hangt, aan mijn been, aaah, die wil ik oppakken, die wil opgepakt worden. Maar ik wals met hem door de kamer, hangend aan mijn been. Leid hem af bij de piano, waar we samen op rammen.

Nog even kietelen onder het dekbed. Afscheid met groeten met de ellebogen. En daar gaan ze weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.