Marietje Sanders op de Groenburgwal

Marietje Sanders, ergens in de jaren dertig van de vorige eeuw op de Groenburgwal

Vorige week vond ik, bij het opruimen van een boekenkast, eindelijk de foto van mijn moeder terug, die op onnaspeurlijke manier in een of ander boek verzeild was geraakt (de foto, niet mijn moeder). De foto is ergens in de jaren dertig van de vorige eeuw genomen op de Groenburgwal. Ze werkte daar bij Leeuwenberg Zonen IJzerhandel waar ze ook mijn vader heeft leren kennen. Marietje Sanders op de Groenburgwal.

Marietje Sanders op de Groenburgwal
Marietje Sanders op de Groenburgwal.

Nu wil ik alleen nog uitzoeken of ik de precieze plek kan terugvinden waar deze foto is genomen.

4 thoughts on “Marietje Sanders, ergens in de jaren dertig van de vorige eeuw op de Groenburgwal”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.