Vanmorgen, enigszins snotterend, naar de apotheek

Vanmorgen, enigszins snotterend, naar de apotheek. Corona, denk je misschien. Nee, gelukkig niet: de jaarlijkse allergie voor de berkenpollen. Je krijgt geen koorts, maar op dit moment voel je je een snotterende, kuchende paria.

Maar de wandeling was mooi. Langs het Entrepotdok hoorde ik de rode lemuren, lawaai – ruzie? – maken. Later langs Gideon Italiaander waar je een ‘multifunctionele doek’ kon kopen. Bij de apotheek was het om kwart voor negen rustig. Ik haalde mijn neusallerlgiemedicijnen op. Weg met de pollen. Bij thuiskomst fotografeerde ik de beertjes – we gaan op Berenjacht – van de buurvrouw en onze beertjes.

Later liep ik nog langs de volkomen verlaten Waterloopleinmarkt. Houd afstand, 1,5m. Geen mens te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.